Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ugens måling: Stadig lav tillid til den føderale regering

Amerikanerne nærer stadig stor mistillid over for den føderale regering, det viser en ny måling fra Pew Research. Kun 20 % siger, at de stoler på, at regeringen i Washington gør det rigtige ”stort set altid” eller det ”meste af tiden”. Det er stort set den samme lave tillid der er målt af Pew Research siden George W. Bush sad i regering. Hele 65 % siger, at de fleste politiske kandidater stiller op til embedet "for at tjene deres egne personlige interesser".

Amerikanerne ser dog forskelligt ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen