Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Ulrik Federspiel: “Der er ikke rigtig noget håb for Putin”

Direkt¿r Ulrik Federspiel , danske Udenrigsministeriet, vid Nordiska rŒdets session i Helsingfors 2008-10-27.

Ulrik Federspiel er en af Danmarks mest erfarne embedsmænd, med næsten 40 år i det offentliges tjeneste. Har blandt andet været departementschef i Statsministeriet, direktør i Udenrigsministeriet og ambassadør i Washington. I dag er han rådgiver for ledelsen i Haldor Topsøe A/S og formand for Udenrigspolitiks Selskab. Kongressen.com har taget en snak med ham om udsigterne for konflikten i Ukraine.

Du er ret optimistisk med hensyn til udfaldet af konflikten i Ukraine. Hvorfor?

”Hele tiden ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen