Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

USA-bøger til sommerferien

Sommerferien er i gang og traditionen tro giver Kongressen.com dig en række anbefalinger til USA-bøger, du kan have med i strandtasken.

Sommerferien er i gang og traditionen tro giver Kongressen.com dig en række anbefalinger til USA-bøger, du kan have med i strandtasken.

Sommerferien er i gang, Tour De France-feltet triller lige nu rundt i Danmark og vejret opfører sig vel nogenlunde som det plejer her i landet på denne årstid. Som altid er vi her på Kongressen.com klar med lidt litterære anbefalinger, der kan komme med i strandtasken.

Vi begynder i den skønlitterære afdeling - og ja, jeg vil godt indrømme at anbefalingen her muligvis bærer præg af, at jeg netop er vendt hjem fra et besøg i Californien og i den forbindelse var en tur forbi Salinas. Men ikke...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen