Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

USA-bøger til sommerferien

Sommerferien er i gang og traditionen tro giver Kongressen.com dig en række anbefalinger til USA-bøger, du kan have med i strandtasken.

Sommerferien er i gang og traditionen tro giver Kongressen.com dig en række anbefalinger til USA-bøger, du kan have med i strandtasken.

Sommerferien er i gang, Tour De France-feltet triller lige nu rundt i Danmark og vejret opfører sig vel nogenlunde som det plejer her i landet på denne årstid. Som altid er vi her på Kongressen.com klar med lidt litterære anbefalinger, der kan komme med i strandtasken.

Vi begynder i den skønlitterære afdeling - og ja, jeg vil godt indrømme at anbefalingen her muligvis bærer præg af, at jeg netop er vendt hjem fra et besøg i Californien og i den forbindelse var en tur forbi Salinas. Men ikke...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Politisk analyse

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Politisk analyse

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

Copyright © 2021 Kongressen