Kongressen.com
Valgmandskollegiet

Valgmandskollegiet/1992: “It’s the economy, stupid!”

Valgmandskollegiet tager dig med tilbage i tiden og går i dybden med otte skelsættende og historiske præsidentvalgkampe, der ændrede USA og resten af verden.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen er valgmandskollegiet, der i otte programmer tager turen tilbage til præsidentvalgkampene og gennemgår dem, kandidaterne, skandalerne, debatterne og alt det andet, der flyttede markørerne i ikke bare amerikansk politik, men som også havde og har haft stor indflydelse på international politik og den måde, man fører kampagne på.

Vi åbner med 1992. Året, hvor George H. W. Bush søgte sit genvalg, og hvor Bill Clinton, den unge guvernør fra sydstaten Arkansas, blev den store udfordrer.

Programserien er sponsoreret af Strillo.

Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Du kan se Valgmandskollegiet som video på YouTube, Facebook og Twitter – eller lytte som podcast i Spreaker, Apple Podcast, Spotify eller hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Læs også

Valgmandskollegiet/2016: Had, splittelse og frygt

Kongressen

Valgmandskollegiet/2012: Dr. Obama og den rige mormon

Kongressen

Valgmandskollegiet/2008: Amerika når det er bedst

Kongressen

Valgmandskollegiet/2004: Kunsten at kaste med mudder

Kongressen

Valgmandskollegiet/2000: Play it again, Sam

Kongressen

Valgmandskollegiet/1996: God præsident, dårlig ægtemand

Kongressen