Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Valgmandskollegiet

Valgmandskollegiet/1992: “It’s the economy, stupid!”

Valgmandskollegiet tager dig med tilbage i tiden og går i dybden med otte skelsættende og historiske præsidentvalgkampe, der ændrede USA og resten af verden.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen er valgmandskollegiet, der i otte programmer tager turen tilbage til præsidentvalgkampene og gennemgår dem, kandidaterne, skandalerne, debatterne og alt det andet, der flyttede markørerne i ikke bare amerikansk politik, men som også havde og har haft stor indflydelse på international politik og den måde, man fører kampagne på.

Vi åbner med 1992. Året, hvor George H. W. Bush søgte sit genvalg, og hvor Bill Clinton, den unge guvernør fra sydstaten Arkansas, blev den store udfordrer.

Programserien er sponsoreret af Strillo.

Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Du kan se Valgmandskollegiet som video på YouTube, Facebook og Twitter – eller lytte som podcast i Spreaker, Apple Podcast, Spotify eller hvor du ellers lytter til dine podcasts.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen