Kongressen.com
Valgmandskollegiet

Valgmandskollegiet/1996: God præsident, dårlig ægtemand

Valgmandskollegiet tager dig med tilbage i tiden og går i dybden med otte skelsættende og historiske præsidentvalgkampe, der ændrede USA og resten af verden.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen dykker ned i fortællingerne om de amerikanske præsidentvalg fra Bush vs Clinton og frem til i dag. Skelsættende og historiske valgkampe, der forandrede USA og verden.

Denne episode handler om valget i 1996, hvor Bill Clinton er på genvalg og udfordres på sin karakter, troværdighed samt meritter for de første fire år af Republikanernes Bob Dole.

Programmet præsenteres i samarbejde med Strillo.com. Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Læs også

Valgmandskollegiet/2016: Had, splittelse og frygt

Kongressen

Valgmandskollegiet/2012: Dr. Obama og den rige mormon

Kongressen

Valgmandskollegiet/2008: Amerika når det er bedst

Kongressen

Valgmandskollegiet/2004: Kunsten at kaste med mudder

Kongressen

Valgmandskollegiet/2000: Play it again, Sam

Kongressen

Valgmandskollegiet/1992: “It’s the economy, stupid!”

Kongressen