Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Velkommen på det nye Kongressen

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har – som I kan se – fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har - som I kan se - fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Kære læsere

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har – som I kan se – fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Som en del af det nye Kongressen har vi integreret vores nye business-fokus ind på forsiden. Det betyder at du stadig kan læse om amerikansk politik, kultur og samfundsforhold, nøjagtig som du altid har kunnet, men at du nu også kan få en substantiel og dybdegående dækning af business-stoffet. Vores erhvervsredaktør, Tine Brødegaard, stiller således skarpt på de danske erhvervsinteresser i USA, på dansk-amerikansk eksport og på de forskellige sektorer, hvor danske virksomheder er stærke i USA.

Med andre ord, så er vores USA-dækning stærkere end nogensinde før, så tak til jer alle sammen for at læse med.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod det nye Kongressen.

Anders Agner
Chefredaktør, Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen