Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Velkommen på det nye Kongressen

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har – som I kan se – fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har - som I kan se - fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Kære læsere

Velkommen på det nye Kongressen. Vi har – som I kan se – fået lavet et nyt, lækkert layout af sitet, som forhåbentlig vil være med til at give dig en endnu bedre oplevelse som medlem.

Som en del af det nye Kongressen har vi integreret vores nye business-fokus ind på forsiden. Det betyder at du stadig kan læse om amerikansk politik, kultur og samfundsforhold, nøjagtig som du altid har kunnet, men at du nu også kan få en substantiel og dybdegående dækning af business-stoffet. Vores erhvervsredaktør, Tine Brødegaard, stiller således skarpt på de danske erhvervsinteresser i USA, på dansk-amerikansk eksport og på de forskellige sektorer, hvor danske virksomheder er stærke i USA.

Med andre ord, så er vores USA-dækning stærkere end nogensinde før, så tak til jer alle sammen for at læse med.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod det nye Kongressen.

Anders Agner
Chefredaktør, Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Copyright © 2021 Kongressen