Kongressen.com
Business Feature

Velkommen til Kongressen Business

Kongressen Business er et nyt tiltag fra Kongressen.com. Med en ny erhvervsredaktør vil Kongressen.com være stedet at mødes for danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Vi synes, der mangler et medie målrettet danske virksomheder med interesser i USA. Et medie, hvor virksomheder kan læse om hinanden og tale til hinanden. Best practice fra, om og fortalt af danske virksomheder. Hos os kan man samtidig møde de vigtigste aktører på eksportområdet. 

Læs med: Du kan blive en del af Kongressen Business allerede nu ved at skrive dig op til en gratis prøve.

De forretningsmæssige forbindelser over Atlanten vokser i betydning for Danmark. I 2020 var USA Danmarks største eksportmarked og med Biden-administrationens enorme økonomiske hjælpepakker står det ikke til at blive mindre i de kommende år. 

Vi mener, der mangler et medie, som fra et dansk udgangspunkt dækker forretningsmulighederne og udfordringerne i USA set fra danske virksomheders perspektiv.  Det er det, vi vil med Kongressen Business. Derfor har vi styrket redaktionen med en dedikeret erhvervsredaktør; Tine Brødegaard (ses på foto med Kongressens chefredaktør Anders Agner).

Siden 2012 har vi på Kongressen.com dækket amerikansk politik med chefredaktør Anders Agner i spidsen. Nu udvider vi således vores fokus til også at dække danske erhvervsinteresser i USA. 

Der vil både være nyheder og tips og tricks fra landets største virksomheder, men også nære historier om SMV’er, der har fået fodfæste i USA – eller ønsker at få det. 

Har du ris, ros, kommentarer eller ideer så kontakt erhvervsredaktør Tine Brødegaard på tine@kongressen.com.

Vi håber, du vil læse med!

Læs også

Dansk glas-specialist brager frem i USA

Tine Brødegaard Hansen

Mr. Boston er fagforeningernes mand

Andreas Brunebjerg Jørgensen

Tre faktorer, der kendetegner virksomheder med succes i USA

Tine Brødegaard Hansen

Sagen der sikrede alle retten til advokathjælp

Emil Friis Lauszus

“Vi opdyrker nye B2B-muligheder inden for e-commerce i USA”

Tine Brødegaard Hansen

Sweet home, Alabama

Christian Damgaard Qvist