Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ventetiden er forbi – i morgen åbner USA igen

I 602 dage har grænsen mellem USA og Europa været lukket. Men i morgen er det omsider slut.

I 602 dage har grænsen mellem USA og Europa været lukket. Men i morgen er det omsider slut.

Af Kresta AspBROOKLYN, NEW YORK: I 602 dage har grænsen mellem Europa og USA været lukket. I 602 dage har vi været alene, men på mandag er det slut. På mandag må alle fuldt vaccinerede turister fra hele Europa igen krydse grænsen.

Rigtigt mange glæder sig (naturligvis) men pludselig skal vi også dele vores dejlige by med “alle de andre” igen. Og næsten uanset hvem jeg snakker med, så er det som om, der er et pudsigt vakuum omkring emnet. Som en af mine gode kollegaer sagde: “Så skal vi huske...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen