Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ventetiden er forbi – i morgen åbner USA igen

I 602 dage har grænsen mellem USA og Europa været lukket. Men i morgen er det omsider slut.

I 602 dage har grænsen mellem USA og Europa været lukket. Men i morgen er det omsider slut.

Af Kresta AspBROOKLYN, NEW YORK: I 602 dage har grænsen mellem Europa og USA været lukket. I 602 dage har vi været alene, men på mandag er det slut. På mandag må alle fuldt vaccinerede turister fra hele Europa igen krydse grænsen.

Rigtigt mange glæder sig (naturligvis) men pludselig skal vi også dele vores dejlige by med “alle de andre” igen. Og næsten uanset hvem jeg snakker med, så er det som om, der er et pudsigt vakuum omkring emnet. Som en af mine gode kollegaer sagde: “Så skal vi huske...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen