Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Vi har brugt århundreder på at forstå russerne. Vi forstår dem stadigvæk ikke. Og de forstår heller ikke os.”

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Vi er alle præget af fortiden. På hvilken måde har russisk historie indflydelse på det vi ser i Ukraine nu?

"I Ruslands tilfælde er det i særlig grad, fordi der er nogle afgrundsdybe forskelle mellem russisk historie og vores historie, vores politiske kultur, vores værdisæt og deres. Og vi har en tilbøjelighed til, af mange forståelige grunde, at opfatte russerne som europæere, ligesom os. Og de er jo også på mange måder europæere, selvom den nationalistiske fløj i Rusland helst ikke vil opf...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen