Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Vi har ikke set de sidste Jane-netværk i USA, desværre”

I dag har filmen “Call Jane” premiere – og selv om historien foregår for 50 år siden er dens indhold reaktualiseret efter tilbagerulningen af Roe v. Wade.

I dag har filmen "Call Jane" premiere - og selv om historien foregår for 50 år siden er dens indhold reaktualiseret efter tilbagerulningen af Roe v. Wade.

I dag har filmen "Call Jane" med Elizabeth Banks og Sigourney Weaver i hovedrollerne dansk premiere. Filmen handler om et hemmeligt abortnetværk i USA, der i årene op til Højesterets afgørelse i Roe v. Wade-sagen, hjalp kvinder med at få en abort, selv om det var forbudt. Nu, knap et halvt århundrede efter Roe v. Wade-afgørelsen, har den nuværende amerikanske Højesteret truffet beslutningen om at tilbagerulle den kendelse, der ellers har sikret kvinder ret til abort siden 1973, uanset hvor de b...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen