Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Danmark & USA

“Vi truede med at gå i opløsning, hvis vi ikke kom til USA”

En gang var han det Gasolin’ selv kaldte en ‘American Dane’ – men det er gået lidt over med årene, fortæller Franz Beckerlee.

(foto: Kongressen.com)

De fleste, der har set videoer med det legendariske danske rockband Gasolin' tilbage fra 1970'erne, har set bandets guitarist, Franz Beckerlee, i en jakke med striber og stjerner, som var det en amerikansk flag. Og hører man interviewbidder med den dengang langhårede musiker, var det ofte ord på engelsk, der kom ud af munden på ham, for som bandets forsanger, afdøde Kim Larsen, sagde i dokumentarfilmen om bandet fra 2006: 'Han talte jo engelsk hele tiden.'

Helt så meget engelsk som han en g...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen