Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Vi truede med at gå i opløsning, hvis vi ikke kom til USA”

En gang var han det Gasolin’ selv kaldte en ‘American Dane’ – men det er gået lidt over med årene, fortæller Franz Beckerlee.

(foto: Kongressen.com)

De fleste, der har set videoer med det legendariske danske rockband Gasolin' tilbage fra 1970'erne, har set bandets guitarist, Franz Beckerlee, i en jakke med striber og stjerner, som var det en amerikansk flag. Og hører man interviewbidder med den dengang langhårede musiker, var det ofte ord på engelsk, der kom ud af munden på ham, for som bandets forsanger, afdøde Kim Larsen, sagde i dokumentarfilmen om bandet fra 2006: 'Han talte jo engelsk hele tiden.'

Helt så meget engelsk som han en g...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen