Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Vil Mike Johnson hjælpe Ukraine eller ej?

Mike Johnson har gentagende gange stemt imod økonomisk støtte til Ukraine– så vil den nyvalgte formand overhovedet prioritere Ukrainehjælpen?

Siden Kongressen med nød og næppe afværgede en regeringsnedlukning, har spørgsmålet om fortsat økonomisk og militær støtte til Ukraine været uklart. Med den midlertidige budgetlov, der blev vedtaget den 30. september, lykkedes det i første omgang at forhindre en nedlukning, som ville have haft konsekvenser for store dele af det amerikanske samfund. Men modstand fra en række republikanere i Repræsentanternes Hus gjorde, at budgetloven måtte stemmes igennem uden fornyet hjælp til Ukraine.

Valg...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Christian Kornerup er bachelor i historie fra Københavns Universitet med fokus på amerikanske samfundsforhold og historie. Er tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen