Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Gå på jagt i vores færdige USA-kort!

I løbet af det sidste år har Kongressen.com udbygget sit eget USA-kort med portrætter af hver delstat. Klik på kortet og dyk ned i et arkiv af artikler med særlig fokus på én amerikansk delstat.

Har du lyst til at vide noget om Kentuckys historie som fangen mellem nord- og sydstaterne? Eller hvordan klimaforandringerne påvirker Oklahomas politiske og økonomiske landskab? Eller lære mere om den ellers glemte flyover state North Dakota? Så er du havnet det helt rigtige sted! Kongressen.com har...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen