Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Walkers Georgia-nederlag gør ondt værre for Trump-fløjen i GOP

Walkers senatsnederlag til Warnock i Georgia giver Trump-kritikerne endnu et bevis på, at man ikke vinder valg med hans linje og kandidater – man taber dem.

Nogen overraskelse kan man ikke kalde det, men ikke desto mindre står det nu klart, at Herschel Walker ikke bliver senator i Georgia. Når det ikke er nogen overraskelse, så er det fordi Walker i ugerne op til om-valgdagen i går konsekvent har været efter den siddende senator Raphael Warnock. Og så også fordi dynamikken i den interne debat hos Republikanerne efter midtvejsvalget, ikke just har været på en måde som har været til Walkers fordel.

For som tidligere beskrevet her på Kongressen.co...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen