Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Walkers Georgia-nederlag gør ondt værre for Trump-fløjen i GOP

Walkers senatsnederlag til Warnock i Georgia giver Trump-kritikerne endnu et bevis på, at man ikke vinder valg med hans linje og kandidater – man taber dem.

Nogen overraskelse kan man ikke kalde det, men ikke desto mindre står det nu klart, at Herschel Walker ikke bliver senator i Georgia. Når det ikke er nogen overraskelse, så er det fordi Walker i ugerne op til om-valgdagen i går konsekvent har været efter den siddende senator Raphael Warnock. Og så også fordi dynamikken i den interne debat hos Republikanerne efter midtvejsvalget, ikke just har været på en måde som har været til Walkers fordel.

For som tidligere beskrevet her på Kongressen.co...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen