Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Walkers Georgia-nederlag gør ondt værre for Trump-fløjen i GOP

Walkers senatsnederlag til Warnock i Georgia giver Trump-kritikerne endnu et bevis på, at man ikke vinder valg med hans linje og kandidater – man taber dem.

Nogen overraskelse kan man ikke kalde det, men ikke desto mindre står det nu klart, at Herschel Walker ikke bliver senator i Georgia. Når det ikke er nogen overraskelse, så er det fordi Walker i ugerne op til om-valgdagen i går konsekvent har været efter den siddende senator Raphael Warnock. Og så også fordi dynamikken i den interne debat hos Republikanerne efter midtvejsvalget, ikke just har været på en måde som har været til Walkers fordel.

For som tidligere beskrevet her på Kongressen.co...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA og vesten tog ikke den russiske trussel alvorligt nok, lyder analysen fra direktøren i Alliance Of Democracies, Jonas Parello-Plesner.

Feature

Som den første amerikanske præsident tog Richard Nixon på statsbesøg i Kina. Et besøg, som fik stor betydning på både kortere og længere sigt.

Business

I løbet af de første to år som præsident, fik Joe Biden vedtaget store økonomiske reformer - men nu er det gået i stå.

Feature

I mange år var der ingen grænser for, hvor længe man kunne være præsident. Men det ændrede sig den 27. februar 1957.

Copyright © 2021 Kongressen