Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Wayne Rooneys amerikanske fodbolddrøm får endnu et skud

Wayne Rooney skal være træner for D.C. United. En klub han for nogle år spillede i, men uden den helt store succes.

Wayne Rooney / Foto: Flickr

I sidste uge kom det frem, at den tidligere Manchester United-stjerne Wayne Rooney fremover skal stå i spidsen for D.C. United, som til daglig er at finde i MLS, den bedste amerikanske fodboldrække. Det bliver et gensyn med klubben, som Rooney nåede at spille for i en kortere periode tilbage i 2008, men dette ophold var langt fra en succes. Dette er historien om Rooneys mislykkede forsøg på at opnå den amerikanske fodbolddrøm. 

Stjerneskuddet, der blev en fuserPå en varm og fugtig augus...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen