Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Whoopi Goldberg vender racismen på hovedet

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på tv efter to ugers suspension som følge af udtalelser om, at holocaust ikke var racistisk, fordi både jøderne og nazisterne var hvide. Sagen har medført stor debat om racisme og om mediernes rolle i portrætteringen af racisme.

TV-værten Whoopi Goldberg kom mildest talt galt afsted, da hun i slutningen af januar på live-tv fik sagt, at nazisternes systematiske udryddelse af jøderne ikke var en racistisk handling, men i stedet handlede om menneskers ondskab over fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Copyright © 2021 Kongressen