Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Whoopi Goldberg vender racismen på hovedet

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på tv efter to ugers suspension som følge af udtalelser om, at holocaust ikke var racistisk, fordi både jøderne og nazisterne var hvide. Sagen har medført stor debat om racisme og om mediernes rolle i portrætteringen af racisme.

TV-værten Whoopi Goldberg kom mildest talt galt afsted, da hun i slutningen af januar på live-tv fik sagt, at nazisternes systematiske udryddelse af jøderne ikke var en racistisk handling, men i stedet handlede om menneskers ondskab over fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen