Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Morgen I Amerika

Morgen I Amerika: Fænomenet AOC

Venstrefløjens darling uden sammenligning lige nu, er Alexandria Ocasio-Cortez. Hendes rolle hos Demokraterne og generelt på Capitol Hill ser chefredaktør Anders Agner og tv-redaktør Lars Græsborg Mathiasen nærmere på i denne udgave af Morgen I Amerika, hvor de også ser nærmere på den delvise nedlukning af den føderale administration samt en spændende kandidat af de mere seriøse slags, der nu har officielt meldt sig på banen til præsidentvalget 2020.

Du kan også lytte til Morgen I Amerika i enten SoundCloud, Pocket Casts eller iTunes Podcast. Og du kan, hvis du kan lide vores udgivelser i lyd, støtte vores produktioner med et frivilligt beløb på 10er.dk.

Støt vores podcast med et valgfrit beløb, så vi kan blive ved med at levere stærke podcasts til dig:

Støt på 10er

Hør USA Memo i playeren herover eller lyt i enten SoundCloud, Pocket Casts eller via iTunes Podcast. Alle steder kan du abonnere på vores stream, så du aldrig går glip af et eneste afsnit vi leverer:

 

 

 

Lars Græsborg Mathiasen er redaktionschef på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på TV 2 Nyhederne/News, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud, videojournalist, vært og redaktør på Jyllands-Posten, hvor han blandt andet var ophavsmand til magasinet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen