Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“At tage hul på en Irving-roman er ikke bare en historie – det er en rejse”

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske forfatter.

I 2004 skrev journalist og forfatter Niels Krause-Kjær første bind i spændingsserien om journalisten Ulrik Torp, der senere blev filmatiseret med masser af hæder til følge. I 2019 udkom så andet bind i serien, som også filmatiseres, og året efter landede tredje bind i boghylderne. I dag er den danske succesforfatter så aktuel med fjerde installation om Ulrik Torp, der har Nedsmeltning som titel og Lindhardt og Ringhof som forlag. I den forbindelse har Kongressen.com forholdt Krause-Kjær, hvem h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Inden Sara Ejersbo skulle starte på litteraturvidenskab, hev hun William Faulkner ned fra boghylden. Det skulle vise sig at blive skelsættende for den bogaktuelle...

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Interview

Uden John Irving var bogaktuelle Anne-Sophie Lunding-Sørensen måske aldrig blevet forfatter, erindrer hun om et særligt møde med amerikaneren.

Interview

Selvom Niels Bo Poulsen skriver faglitteratur, henter han stadig masser af inspiration fra favorit forfatteren fra USA.

Copyright © 2021 Kongressen