Kongressen.com
  • Forside
  • Analyse
  • “Bobby Kennedys idealer er mindst lige så vigtige i 2018 som i 1968”
Analyse Interview Litteratur Nyheder Perspektiv

“Bobby Kennedys idealer er mindst lige så vigtige i 2018 som i 1968”

På torsdag slår Kongressen.com og Amnesty International dørene op for ‘Ripples Of Hope’ på Statens Museum For Kunst. På scenen er Kerry Kennedy, Ian Robertson, Ghita Nørby, Lars Mikkelsen og en musikalsk overraskelse. Aftenens to værter, Trine Christensen og Anders Agner, ser begge frem til arrangementet med store forventninger

Der er lagt op til en historisk begivenhed af de helt store, når Danmark i denne uge får besøg af en af Kennedy-familiens vigtigste stemmer, nemlig Kerry Kennedy. 58-årige Kennedy er datter af den berømte Bobby Kennedy og chef for Robert F. Kennedy Center For Human Rights and Justice.

Det er Kongressen.com og Amnesty International, der i fællesskab er værter for Kerry Kennedys besøg, og både generalsekretær, Trine Christensen, og chefredaktør, Anders Agner, glæder sig over, at det er lykkes at få en kapacitet af den kaliber til landet.

”Kerry Kennedy har på fornemmeste vis videreført sin fars arbejde både inden for det politiske, det humanitære og det menneskeretlige. Hun er et levende bevis på, at de ting, hendes far stod for som ordentligt, ansvarlighed og respekten for det enkelte menneskes rettigheder, er lige så vigtige i 2018 som de var tilbage i 1968, da hendes far levede,” siger Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International.

Kerry Kennedy lander i København torsdag den 19. april og vil samme aften være at finde på scenen ved arrangementet ’Ripples Of Hope’, som finder sted på Statens Museum For Kunst. Her vil hun fortælle om sin fars værdier både historisk og aktuelt, og hvorfor kunst og kultur er nøgleord i formidlingen af både politiske og menneskeretlige idealer.

Med på scenen den aften står to af Danmarks største skuespillere, nemlig Ghita Nørby og Lars Mikkelsen. Ghita Nørby vil præsentere en række monologer om kvindelige menneskeretsforkæmpere fra showet ’Speak Truth To Power’, som i New York havde Meryl Streep som en af de bærende kræfter, mens Lars Mikkelsen vil fremføre en række af de digte, som Bobby Kennedy i sin tid refererede i sine største taler.

”Vi glæder os til at være værter for en fantastisk aften med både Kerry, Ghita og Lars på scenen. Bobby Kennedy talte i sin tid om ’Ripples Of Hope’ og det tror vi også, at arrangementet den aften vil være med til at skabe,” siger Anders Agner, chefredaktør på Kongressen.com.

Du kan købe billetter til ‘Ripples Of Hope’ via linket her:
Køb billetter til ‘Ripples Of Hope’ her

Læs også

1 uge til det store show: her er dem, du kan møde til Obama – Håbets Præsident – live

Kongressen

USA Memo: Shutdown update, Buzzfeed-bombe og viralt stand off

Kongressen

Skal Trump spørge Senatet om at trække sig fra NATO? Næh

Philip Chr. Ulrich

Spændende nyhed om vores Obama-show den 28. januar på Bremen Teater

Trump svarer Pelosi, Cohen indrømmer fusk og flere migrantbørn adskilt fra forældre

Kongressen

Håbets præsident

Anders Agner Pedersen