Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

“Bobby Kennedys idealer er mindst lige så vigtige i 2018 som i 1968”

På torsdag slår Kongressen.com og Amnesty International dørene op for ‘Ripples Of Hope’ på Statens Museum For Kunst. På scenen er Kerry Kennedy, Ian Robertson, Ghita Nørby, Lars Mikkelsen og en musikalsk overraskelse. Aftenens to værter, Trine Christensen og Anders Agner, ser begge frem til arrangementet med store forventninger

Der er lagt op til en historisk begivenhed af de helt store, når Danmark i denne uge får besøg af en af Kennedy-familiens vigtigste stemmer, nemlig Kerry Kennedy. 58-årige Kennedy er datter af den berømte Bobby Kennedy og chef for Robert F. Kennedy Center For Human Rights and Justice.

Det er Kongressen.com og Amnesty International, der i fællesskab er værter for Kerry Kennedys besøg, og både generalsekretær, Trine Christensen, og chefredaktør, Anders Agner, glæder sig over, at det er lykkes at få en kapacitet af den kaliber til landet.

”Kerry Kennedy har på fornemmeste vis videreført sin fars arbejde både inden for det politiske, det humanitære og det menneskeretlige. Hun er et levende bevis på, at de ting, hendes far stod for som ordentligt, ansvarlighed og respekten for det enkelte menneskes rettigheder, er lige så vigtige i 2018 som de var tilbage i 1968, da hendes far levede,” siger Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International.

Kerry Kennedy lander i København torsdag den 19. april og vil samme aften være at finde på scenen ved arrangementet ’Ripples Of Hope’, som finder sted på Statens Museum For Kunst. Her vil hun fortælle om sin fars værdier både historisk og aktuelt, og hvorfor kunst og kultur er nøgleord i formidlingen af både politiske og menneskeretlige idealer.

Med på scenen den aften står to af Danmarks største skuespillere, nemlig Ghita Nørby og Lars Mikkelsen. Ghita Nørby vil præsentere en række monologer om kvindelige menneskeretsforkæmpere fra showet ’Speak Truth To Power’, som i New York havde Meryl Streep som en af de bærende kræfter, mens Lars Mikkelsen vil fremføre en række af de digte, som Bobby Kennedy i sin tid refererede i sine største taler.

”Vi glæder os til at være værter for en fantastisk aften med både Kerry, Ghita og Lars på scenen. Bobby Kennedy talte i sin tid om ’Ripples Of Hope’ og det tror vi også, at arrangementet den aften vil være med til at skabe,” siger Anders Agner, chefredaktør på Kongressen.com.

Du kan købe billetter til ‘Ripples Of Hope’ via linket her:
Køb billetter til ‘Ripples Of Hope’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen