Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Bog afslører omfattende konspiration mod Obama

Det gælder om at holde tungen lige i munden, når man læser bogen ”L’Affaire Petraeus”. I bogen præsenterer forfatteren en omfattende konspiration mod præsident Obama i optakten til valget i 2012. En konspiration mellem Mossad, CIA, Pentagon og Romney-kampagnen som ledte til fyringen af David Petraeus som direktør for CIA – og drabet på den amerikanske ambassadør i Libyen.

Man føler det som om man er med i begyndelsen af en Olsen-Banden film, når man går i gang med at læse bogen ”L’Affaire Petraeus”. Man skal bruge en stor mængde sølvpapir, et whiteboard og en hvis mængde alkohol. Whiteboardet og alkoholen er bidende nødvendigt, da man ellers vil have meget svært ved at holde styr på alle de banebrydende afsløringer, som bogens forfatter Wayne Madsen kommer med.

I forbindelse med mit arbejde på en biografi om general David Petraeus er jeg kommet omkring mange mere eller mindre usammenhængende fortællinger og konspirationsteoretiske tekster. I den forbindelse er jeg så faldet over bogen ”L’Affaire Petraeus”.

Bogens centrale fortælling er afsløringen af en omfattende konspiration, som skulle forhindre præsident Obama i at vinde valget i 2012. Her vil jeg anbefale læseren at begynde at finde sølvpapirshatten og whiteboard frem – for der er mange led at holde styr på.

Mossad, CIA, Pentagon og Romney-kampagnen gik ifølge Madsen sammen for at sikre Mitt Romney sejren i valget. Til at gøre dette skulle man anspore uroligheder i Mellemøsten, som skulle lede til besættelsen af amerikanske ambassader i regionen og skabe en gidselsituation. Dette skulle skade præsident Obama, ligesom gidselsituationen i Teheran skadede Jimmy Carter ved valget i 1979.
Til at begynde de nødvendige uroligheder sørgede man for at offentliggøre den islamkritiske film på Youtube, som gav anledning til demonstrationer i september 2012. Denne video blev ifølge Madsen produceret af Mossad-støttede jødiske producenter i Hollywood, som ville af med Obama. Planen var så, at CIA og Pentagon (som var fyldt med modstandere af Obama) skulle nægte at hjælpe de diplomatiske installationer rundt om i Mellemøsten, som måtte komme under angreb som følge af protesterne mod videoen. I sidste ende skulle urolighederne lede til besættelser af ambassader. Jeg må indrømme, at jeg var gevaldigt overrasket over denne afsløring, men til at understøtte sine teorier bruger Madsen reportager fra et tilsyneladende yderst velinformeret medie, kaldet Wayne Madsen Report. Hvis det virker som om der er et sammenfald mellem forfatteren til ”L’Affaire Petraeus” og navnet på mediet, så er det helt rigtigt set.

Hvad skete der så? Hvorfor skete de omfattende besættelser af ambassader så ikke? Simpelthen fordi urolighederne, trods koordination fra CIA, Pentagon og Mossad, løb løbsk. Men det gjorde ifølge Madsen ikke konspiratorerne noget, at det endte med at ambassadør Christopher Stephens blev dræbt. Han havde nemlig opdaget konspirationen, og fordi han var homoseksuel, så havde han helt naturligt sympati for Obama, og truede med at afsløre komplottet. Derfor var der ingen protester fra konspiratorerne over at Stephens blev dræbt. Teorien om at Stephens var homoseksuel kommer fra to anonyme kilder i State Department.

Nå, men i hvert fald så skal Obama have lugtet lunten, hvordan fortælles ikke rigtig, eller også har jeg mistet tråden, begge dele er en reel mulighed. Som konsekvens af dette skal præsidenten have igangsat en hovedrengøring blandt sine generaler og rådgivere – herunder CIA-direktør David Petraeus. Til at fjerne Petraeus skulle man meget tidligt have plantet Paula Broadwell som en ”honey trap” for at have noget på den berømte CIA direktør. Det benyttede man sig så af i denne anledning.

For at kortlægge den omfattende konspiration bringes læseren ud i alverdens afkroge af afsindige forbindelser mellem karakterer, hvor sammenfaldet mellem dem nogle gange er svært at få øje på, med mindre man hedder Wayne Madsen. Der bringes mange forskellige historier ind undervejs, og flere gange sidder man tilbage med følelsen af: ”Hvad pokker skulle jeg med den information, og hvor passer den ind?”

Helt kortfattet så kan bogen på ingen måde anbefales. Den er usammenhængende og konspiratorisk i en grad, som er helt ude i hampen.
Hvis man skulle ønske at ødelægge en god lørdag, så kunne man læse denne bog i løbet af dagen (den er heldigvis ikke så lang), og så slutte aftenen af med at se filmen ”13 Hours. The Secret Soldiers of Benghazi”, hvor skylden for udfaldet i Benghazi lægges hos Hillary Clinton og Barack Obama.

Så kan man bruge søndagen på at grave sin bunker, og kreere den perfekte sølvpapirshat.

Written By

Philip Chr. Ulrich er udenrigsredaktør på Kongressen.com og har ansvaret for 'Sikkerhedsrådet'. Han er cand.mag. i amerikanske studier fra Syddansk Universitet med studieophold i Amsterdam. Han har tidligere arbejdet som fuldmægtig ved Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet, og ved Civil-Military Cooperation Centre of Excellence i Holland. Forfatter til 'I Nationens Tjeneste. David H. Petraeus og USA i krig fra Vietnam til Islamisk Stat' som udkom ved Syddansk Universitetsforlag. Desuden har han skrevet udgivelsen 'Velkommen til Trumps verden' og været redaktør på bogen 'Præsidenter - fra Washington til Trump' fra Lindhardt & Ringhof. Han har også bidraget til en række andre udgivelser og bøger om amerikansk politik og historie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen