Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

“Commander-of-Tweets” på gaden nu

Når man taler om Donald Trump, så kommer man meget hurtigt til også at tale om Twitter. I “Commander-of-Tweets” fortæller udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich i samarbejde med Anna Hornshøj og Nora Sina fra Kongressen.com om Donald Trumps brug af det sociale medie.

På mange måder har Donald Trump formået at udnytte Twitter på måder, som man ikke har set før. Det så man især under valgkampen, hvor Twitter var et politisk våben for ham. Men som præsident præsenterer det nogle ukendte udfordringer, som både det amerikanske politiske miljø, og det internationale samfund, først skal til at lære at forholde sig til.

I denne udgivelse fortæller udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich i samarbejde med Anna Hornshøj og Nora Sina fra Kongressen.com, om hvordan Donald Trump har brugt Twitter både som præsidentkandidat og som præsident. Læseren får desuden indtryk af de udfordringer der hører sammen med at USA’s præsident bruger det sociale medie på den måde som Donald Trump gør.

Udgivelsen kan købes her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen