Kongressen.com
Perspektiv

De danske Kennedy drenge indtager Berlin

Succesen med ‘The Speeches Of President Kennedy’ fortsætter for Anders Agner og Caspar Phillipson. På mandag er de således på scenen i Berlin. Den samme scene, hvor Kennedy i sin tid udtalte de berømte ord ‘Ich bin ein Berliner’

De første shows i Washington tog amerikanerne med storm. Washington Post kaldte dem ‘The Danish JFK Guys’. Og et amerikansk dokumentarhold meldte sig på banen med ideen om at lave en film på baggrund af showet.

Danmarks premieren på Østre Gasværk blev også udsolgt og billetterne til ekstra showet blevet revet væk på under et døgn og endnu et show blev sat op onsdag den 31. maj.

Og på mandag, på Kennedys 100 års fødselsdag, sætter ‘The Danish JFK Guys’ kursen mod Berlin, hvor de skal lave hele tre shows.

Først på det berømte Schöneberg rådhus, hvor Kennedy i sin tid holdt den legendariske ‘Ich bin ein Berliner’-tale. Dernæst på Frei Universitet, hvor Kennedy også talte under sit besøg tilbage i juni 1963. Og afslutningsvis opføres showet på Museum The Kennedys i hjertet af Berlin.

Der er fart på i disse dage for Anders Agner Pedersen, chefredaktør her på Kongressen.com, og hans Kennedy-makker, skuespiller, Caspar Phillipson.
“Både Caspar og jeg er overvældede over den fantastiske modtagelse showet har fået. Det startede jo egentlig som en ide mellem to Kennedy-nørder, og siden har det udviklet sig helt forrygende,” siger Anders Agner Pedersen.

At de begge glæder sig kolossalt til oplevelserne i Berlin i den kommende uge, lægger hverken Agner eller Phillipson skjul på.
“Det er en stor ære at vi får lov til at stå på samme scene som Kennedy i sin tid gjorde tilbage i juni 1963. Og at vi dermed bliver så central den af Berlins officielle fejring af Kennedys 100 års fødselsdag. Det er vi begge både glade og stolte over. Det bliver en stor oplevelse,” siger Anders Agner Pedersen.

Berlin bliver dog langt fra sidste stop på Kennedy-turen for Agner og Phillipson. Således hopper de på et fly tilbage til København allerede dagen efter de tre shows, for at være klar til de to ekstra shows på Østre Gasværk tirsdag den 30. og onsdag den 31. maj. Herefter sætter ‘The Danish JFK Guys’ kursen tilbage mod staterne for en stund, til flere nye shows og optagelserne til dokumentarfilmen.

“Lige nu er der run på, men vi nyder det i fulde drag, og har meget mere Kennedy i baghånden. Både herhjemme og i USA,” fortæller Anders Agner Pedersen afslutningsvis.

Der er stadig enkelte billetter tilbage til ekstra showet på Østre Gasværk onsdag den 31. maj.
Billetter kan købes via linket her:
Køb billetter til ‘The Speeches Of President Kennedy’ her

Læs også

Who will build the roads? Det vil Domino’s

Rasmus S. Jorgensen

Atlanta United – den sjældne succeshistorie fra syden

Jonas Hagemann Jensen

Golden Globes – awardshow eller politisk talerstol?

Casper Drost Hansen

Kongressen.com inviterer til Obama show på Bremen 28. januar

Kongressen

Grådighedens pris

Jeppe Dong Abrahamsen

Kyrsten Sinema – Arizonas første kvindelige senator

Mads Høeg-Mikkelsen