Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

De danske Kennedy drenge indtager Berlin

Succesen med ‘The Speeches Of President Kennedy’ fortsætter for Anders Agner og Caspar Phillipson. På mandag er de således på scenen i Berlin. Den samme scene, hvor Kennedy i sin tid udtalte de berømte ord ‘Ich bin ein Berliner’

De første shows i Washington tog amerikanerne med storm. Washington Post kaldte dem ‘The Danish JFK Guys’. Og et amerikansk dokumentarhold meldte sig på banen med ideen om at lave en film på baggrund af showet.

Danmarks premieren på Østre Gasværk blev også udsolgt og billetterne til ekstra showet blevet revet væk på under et døgn og endnu et show blev sat op onsdag den 31. maj.

Og på mandag, på Kennedys 100 års fødselsdag, sætter ‘The Danish JFK Guys’ kursen mod Berlin, hvor de skal lave hele tre shows.

Først på det berømte Schöneberg rådhus, hvor Kennedy i sin tid holdt den legendariske ‘Ich bin ein Berliner’-tale. Dernæst på Frei Universitet, hvor Kennedy også talte under sit besøg tilbage i juni 1963. Og afslutningsvis opføres showet på Museum The Kennedys i hjertet af Berlin.

Der er fart på i disse dage for Anders Agner Pedersen, chefredaktør her på Kongressen.com, og hans Kennedy-makker, skuespiller, Caspar Phillipson.
“Både Caspar og jeg er overvældede over den fantastiske modtagelse showet har fået. Det startede jo egentlig som en ide mellem to Kennedy-nørder, og siden har det udviklet sig helt forrygende,” siger Anders Agner Pedersen.

At de begge glæder sig kolossalt til oplevelserne i Berlin i den kommende uge, lægger hverken Agner eller Phillipson skjul på.
“Det er en stor ære at vi får lov til at stå på samme scene som Kennedy i sin tid gjorde tilbage i juni 1963. Og at vi dermed bliver så central den af Berlins officielle fejring af Kennedys 100 års fødselsdag. Det er vi begge både glade og stolte over. Det bliver en stor oplevelse,” siger Anders Agner Pedersen.

Berlin bliver dog langt fra sidste stop på Kennedy-turen for Agner og Phillipson. Således hopper de på et fly tilbage til København allerede dagen efter de tre shows, for at være klar til de to ekstra shows på Østre Gasværk tirsdag den 30. og onsdag den 31. maj. Herefter sætter ‘The Danish JFK Guys’ kursen tilbage mod staterne for en stund, til flere nye shows og optagelserne til dokumentarfilmen.

“Lige nu er der run på, men vi nyder det i fulde drag, og har meget mere Kennedy i baghånden. Både herhjemme og i USA,” fortæller Anders Agner Pedersen afslutningsvis.

Der er stadig enkelte billetter tilbage til ekstra showet på Østre Gasværk onsdag den 31. maj.
Billetter kan købes via linket her:
Køb billetter til ‘The Speeches Of President Kennedy’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen