Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Den ukendte historie om Route 66- del 2

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter, og nu zoomes der ind på The Tulsa Race Riots i 1921.

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter, og nu zoomes der ind på The Tulsa Race Riots i 1921.

Historien om den ukendte del af Route 66 begynder i Tulsa, Oklahoma den 30. maj 1921. En ung afroamerikansk mand ved navn Dick Rowland går ind i en elevator i den berømte Drexel Building i byens centrum. I samme elevator står Sarah Page, en hvid kvinde. Hvad der sker inde i elevatoren mellem de to varierer fra person til person. Blandt byens hvide indbyggere florerer et rygte om, at Rowland på en eller anden måde skulle have chikaneret Page, og dette narrativ vokser sig større og større i løbet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Copyright © 2021 Kongressen