Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Den ukendte historie om Route 66- del 2

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter, og nu zoomes der ind på The Tulsa Race Riots i 1921.

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter, og nu zoomes der ind på The Tulsa Race Riots i 1921.

Historien om den ukendte del af Route 66 begynder i Tulsa, Oklahoma den 30. maj 1921. En ung afroamerikansk mand ved navn Dick Rowland går ind i en elevator i den berømte Drexel Building i byens centrum. I samme elevator står Sarah Page, en hvid kvinde. Hvad der sker inde i elevatoren mellem de to varierer fra person til person. Blandt byens hvide indbyggere florerer et rygte om, at Rowland på en eller anden måde skulle have chikaneret Page, og dette narrativ vokser sig større og større i løbet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen