Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Disse fem stater er danske virksomheder mest aktive i

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

I februar 2020 overhalede USA Tyskland som Danmark største eksportmarked, og selvom Danmark er et lille land, spiller det en meget stor rolle på det amerikanske marked. Flere end 650 danske virksomheder er repræsenteret i USA og holder tilsammen mere end 60.000 amerikanere bekæftigede. Denne artikel zoomer ind på de fem stater, hvor danske virksomheder især spiller en større rolle i statens økonomi.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland bliver afgørende for at Bidens andet år som præsident bliver bedre end det første.

Copyright © 2021 Kongressen