Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Tre gode huskeregler om amerikansk business-kultur

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at gøre forretning i USA.

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at gøre forretning i USA.

Det kan for mange danske virksomheder være en uoverskuelig opgave at finde ud af, hvor og hvordan man kommer i gang med sit amerikanske eksporteventyr, da USA er et stort land med mange forskellige forretningskulturer alt afhængig efter, hvor man befinder sig i landet. Derfor har Kongressen Business bedt business coach og forfatter Kay Xander Mellish om at komme med tre gode råd til, hvordan man kan skabe og vedligeholde en god forretningskultur med sine amerikanske samarbejdspartnere. 

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland bliver afgørende for at Bidens andet år som præsident bliver bedre end det første.

Copyright © 2021 Kongressen