Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Dr. Oz under massivt pres i Pennsylvania

Kampen om senatspladsen for Pennsylvania ser mere og mere ud til at blive en dans på roser for Demokraterne med kandidaten John Fetterman, der har fejet modstanderen, tv-lægen Mehmet Oz af banen.

I den forgangne uge dannede ét af rustbæltets østligste hjørner, delstaten Pennsylvania ramme om to markante brandtaler fra to markante personligheder. Den ene part lagde hårdt ud med et frontalangreb uden sidestykke mod den anden part og dens tilhængere, som fluks svarede tilbage med et tilsvarende altødelæggende modangreb. Resultatet var endnu mere brænde til det bål, der bliver ved med at nå nye højder.  

Den skarpe læser har nok gættet, at der her er tale om præsident Joe Biden...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Politisk analyse

Demokraterne går frem på landsplan i forhold til antal guvernørposter. Det står nu klart, efter de sidste guvernørvalg er kaldt.

Copyright © 2021 Kongressen