Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Endnu en Trump-kandidat på slingrekurs i Arizona

I Arizona er den Trump-støttede Blake Masters bagud i valgkampen om at fravriste demokraten Mark Kelly det vigtige senatssæde for delstaten, som de seneste år er tippet mere og mere i Demokraternes favør.

”Jeg tror, at der er en større sandsynlighed for, at Huset vender rundt end Senatet. Senatsvalg er bare anderledes. De er delstatsdækkende, hvor kvaliteten af kandidaten har meget at sige i forhold til udfaldet.”

Sådan lød det for nyligt noget opsigtsvækkende fra mindretalslederen i Senatet, republikaneren Mitch McConnell, som reaktion på en række svage præstationer fra republikanske senatsvalgskandidater på det sidste.

Kongressen.com har fremhævet en række af disse kandidater; blandt and...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

I Ohio er der dødt løb mellem republikaneren J. D. Vance og demokraten Tim Ryan om delstatens åbne senatssæde.

Politisk analyse

Demokraterne gjorde alt for at modarbejde ham, Mitch McConnell mener, er den perfekte republikanske kandidat. Men mener Colorado-vælgerne nu også det om Joe O’Dea,...

Politisk analyse

Republikanerne har nu fundet den kandidat, der skal udfordre den siddende demokrat Maggie Hassan om New Hampshires senatsplads.

Politisk analyse

Demokraterne har siddet tungt på guvernørposten i New York i 16 år. Og det tyder det på, at de bliver ved med efter midtvejsvalget,...

Copyright © 2021 Kongressen