Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er tredje gang lykkens gang for Beto O’Rourke?

Han tabte senatsvalget snævert og primærvalget om at blive Demokraternes præsidentkandidat sikkert. Nu bejler Beto O’Rourke kraftigt til posten som guvernør for Texas.

”Det lyder måske sjovt i dine øre, motherfucker, men det er ikke sjovt i mine, okay,” lød det pludseligt fra den demokratiske guvernørkandidat i delstaten Texas, Beto O’Rourke, midt under et vælgermøde i sidste måned.

O’Rourke var ellers i færd med at redegøre for, hvorfor han mener, det er nødvendigt at indføre strammere våbenlove i kølvandet på skoleskyderiet i Uvalde, Texas, i slutningen af maj, da én af de fremmødte begyndte at smågrine i baggrunden.

”Vi kommer til at sikre, at vores ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

I Ohio er der dødt løb mellem republikaneren J. D. Vance og demokraten Tim Ryan om delstatens åbne senatssæde.

Politisk analyse

Demokraterne gjorde alt for at modarbejde ham, Mitch McConnell mener, er den perfekte republikanske kandidat. Men mener Colorado-vælgerne nu også det om Joe O’Dea,...

Politisk analyse

Republikanerne har nu fundet den kandidat, der skal udfordre den siddende demokrat Maggie Hassan om New Hampshires senatsplads.

Politisk analyse

Demokraterne har siddet tungt på guvernørposten i New York i 16 år. Og det tyder det på, at de bliver ved med efter midtvejsvalget,...

Copyright © 2021 Kongressen