Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Året der gik i amerikansk politik’

Julen står for døren og 2016 nærmer sig sin afslutning. I denne juleudgave af ‘Fireside Chats’ ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på året, der gik i amerikansk politik

Et hæsblæsende 2016 går på hæld og 2017 står for døren. 2016 blev året, hvor amerikanerne valgte Donald Trump som deres næste præsident efter en lang og barsk valgkamp.
I denne juleudgave af ‘Fireside Chats’ ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på et på alle måder historisk 2016. Et år, der vendte op og ned på forholdene i amerikansk politik og som vil trække spor langt ind i 2017.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen