Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Fake news og mødet med virkeligheden’

Tredje uge i Trumps Amerika er overstået. I denne udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner nærmere på fake news og Trumps møde med virkeligheden

Der går ikke en dag i amerikansk politik, hvor begrebet ‘Fake news’ ikke bliver bragt på banen af Donald Trump, som samtidig har måttet sande, at mødet med den politiske og juridiske virkelighed ikke er helt så ligetil, som han kunne ønske sig.

I denne uges udgave af ‘Fireside Chats’ ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på tredje uge i Trumps Amerika.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen