Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Flynns fald og nye trængsler for Trump’

Fjerde uge i Trumps Amerika nærmer sig sin afslutning. I denne udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner nærmere på Flynns fald og nye trængsler for Trump

Efter blot 24 dage på posten måtte Donald Trumps Director of National Intelligence, Michael Flynn, træde tilbage. Årsagen: forbindelsen til Rusland. Flynns fald er et kæmpe nederlag for Trump, men sagen er langt fra slut endnu. Tværtimod ønsker både demokrater og republikanere nu sagen undersøgt. For hvad er op og ned i forbindelserne mellem Trump og Rusland? Og hvad vidste Trump om Flynns ageren?

I denne uges udgave af ‘Fireside Chats’ ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på fjerde uge i Trumps Amerika.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen