Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Første uge i Trumps Amerika‘

En uge er gået siden Donald Trump blev amerikansk præsident. I denne udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på første uge i Trumps Amerika

Det er ikke gået stille for sig, siden Donald J. Trump for en uge siden lagde hånden på Bibelen og blev taget i ed som Amerikas 45. præsident. Både indenrigs- og udenrigspolitisk har den nye præsident lagt op til store ændringer af den hidtidige amerikanske kurs.

I denne uges udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på første uge i Trumps Amerika.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen