Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘JFK100’ Special

‘JFK100’ er netop udkommet og i denne specialudgave af Fireside Chats taler Stine Kromann Dragsted og Anders Agner om bogen, Kennedy og hans fantastiske taler

Bogen ‘JFK100’ er netop udkommet og har fået en fantastisk modtagelse. Samtidig tager Kennedy-showet ‘The Speeches Of President Kennedy’ danskerne med storm med det ene udsolgte show på Østre Gasværk efter det andet.

Med andre ord: Kennedy er stadig en politisk rockstjerne her mere end et halvt århundrede efter han gik fra menneske til myte den dag i Dallas.

I denne specialudgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner nærmere på Kennedys præsidentskab, på myten og på spørgsmålet om, hvordan Kennedys arv er blevet løftet af blandt andet præsident Obama.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Køb ‘JFK100’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen