Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Jubel og usikkerhed blandt vælgerne’

En måned er gået siden Trump blev præsident. I Washington er kritikken væltet ned over den nye præsident, men hvad siger folk ude i delstaterne? Stine Kromann Dragsted har været i West Virginia og Anders Agner i Maine og taler i denne udgave af Fireside Chats om meldingerne derfra

Kritikken er haglet ned over Trump i løbet af den første måned, han har været præsident. Og det er ikke svært at finde folk i Washington, der ryster på hovedet over den nye commander-in-chief.
Men spørgsmålet er, hvad folk rundt om i delstaterne siger til manden, som de valgte som Obamas afløser? Stine Kromann Dragsted og Anders Agner har begge været en tur på landevejen for at tale med vælgerne. Stine i den berømte kulminestat, West Virginia, Anders i det nordøstligste hjørne af USA, nemlig Maine, hvor senator Susan Collins er blandt de ledende republikanske stemmer i arbejdet for at ændre Obamacare.

Hvilke meldinger, Stine og Anders fik med sig hjem fra folk i de to delstater, kan du høre i denne uges udgave af Fireside Chats.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen