Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Kennedy Special’

Endnu en hæsblæsende uge i Trumps Amerika. I denne udgave af Firesise Chats spoler Stine Kromann Dragsted og Anders Agner imidlertid tiden tilbage til starten af 1960´erne, hvor præsidenten hed John F. Kennedy

Nyt indrejsedekret, planer om at rulle Obamacare tilbage og anklager om at Obama skulle have aflyttet ham. Igen, igen, igen har det været en dramatisk og begivenhedsrig uge i amerikansk politik.
I denne udgave af Fireside Chats skal det dog ikke kun handle om, hvad der sker i USA i 2017. Stine Kromann Dragsted og Anders Agner har nemlig besøg af den berømte skuespiller Caspar Phillipson, manden der spillede præsident Kennedy i storfilmen Jackie.
De sidste par dage har et nyt show med titlen ‘The Speeches Of President Kennedy’ nemlig haft premiere i Washington D.C. Og høstet stor anerkendelse, blandt andet i Washington Post, der skrev: ‘These could be the guys. The Danish JFK guys’

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen