Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Kvartalsrapporten’

Tre måneder er gået siden Donald Trump rykkede ind i Det Hvide Hus. I denne udgave af Fireside Chats ser Anders Agner og Stine Kromann Dragsted nærmere på et hæsblæsende første kvartal med Trump ved roret.

Tre måneder er gået siden Donald Trump lagde hånden på Bibelen og blevet taget i ed som USA’s 45. præsident. Første kvartal har været hæsblæsende på alle tænkelige måder. Indenrigspolitisk, udenrigspolitisk, stilistisk, kommunikativt. Alt er vendt på hovedet og der har nærmest ikke været en dag uden daglige ‘Breaking News’ historier med præsidenten i fokus.

I denne uges udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på første kvartal med Donald Trump ved roret. Et kvartal, der har vist sig noget vanskeligere for den nye præsident, end han selv havde forestillet sig. For selv om præsidenten ynder at fremstille sig selv som en handlingens mand, så kniber det fortsat med de indenrigspolitiske resultater. Og udenrigspolitisk har senest spørgsmålet om Syrien fået bølgerne til at gå højt. Ikke mindst blandt Trumps egne tilhængere.
Det er tid til kvartalsrapporten efter første kvartal med Trump ved roret.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen