Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Fireside Chats: ‘Obamas eftermæle’

Efter otte år i Det Hvide Hus, takker Barack Obama i dag af som amerikansk præsident. I denne udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted, Christian Mørk og Anders Agner nærmere på Obamas embede og eftermæle

Han blev båret ind på skjolde en kold januardag i 2009, mens hele verden klappede i takt og råbte ‘Yes, We Can!’. Men i dag, otte år efter det hele begyndte, er det i dag slut, når Barack Obamas tid som amerikansk præsident formelt slutter ved middagstid i Washington D.C.

I denne udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner sammen med Christian Mørk tilbage på de forgangne otte år med Obama ved roret, og ser nærmere på, hvordan hans eftermæle kommer til at forme sig.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen