Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

‘Glimt af Amerika’ – for Børnecancerfonden

Torsdag den 9. april præsenterer fem af bidragyderne fra ‘Glimt Af Amerika’ værket ved et stort arrangement på Hotel Bella Sky. Et arrangement, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden. 

I forbindelse med udgivelsen af bogen “Glimt af Amerika” inviterer Kongressen.com, Comwell, Game Change Media, Team Rynkeby og Børnecancerfonden til konference om bogen, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.Bogen er skrevet af landets førende USA-skribenter med Anders Agner Pedersen, redaktør her på Kongressen.com, i spidsen. Flere af dem vil fortælle om deres kapitler i bogen og deres amerikanske oplevelser og erfaringer.
Du kan købe billetter til arrangementet via linket her:
http://www.conferencemanager.dk/glimtafamerika 
Programmet ser ud som følger:
14.30: Ankomst, networking, drikkevarer og snacks.
15.00: Foredrag og paneldebat med bidragyderne:
Jakob Nielsen (Politiken)
Anders Agner Pedersen (Kongressen.com)
Cathrine Gyldensted (Goldensted Group, tidl. DR Nyheder)
Ea Ørum (kulturskribent, Kongressen.com).
Moderator er Mette Kjærsgaard (Kongressen.com).
16.15 Reception. Det vil være muligt at tale med en stor del af bidragyderne til bogen, samt få sin bog signeret.Vel mødt til en spændende eftermiddag med “Glimt af Amerika”.
Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen