Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Republikanerne ved at sætte New Hampshire over styr igen?

Republikanerne har nu fundet den kandidat, der skal udfordre den siddende demokrat Maggie Hassan om New Hampshires senatsplads.

Republikanerne har nu fundet den kandidat, der skal udfordre den siddende demokrat Maggie Hassan om New Hampshires senatsplads.

Har GOP skudt sig selv i foden endnu en gang i kampen om at få kontrol over Senatet? Med nomineringen i forrige uge af Don Buldoc som udfordrer til den siddende demokratiske senator for delstaten New Hampshire, Maggie Hassan, er der noget, der godt kunne tyde på det.

Buldoc melder sig nemlig ind i en lang række af MAGA-kandidater, der har vundet Republikanernes primærvalg i delstater som Pennsylvania, Georgia, Arizona, Wisconsin blandt andre, der kan gå hen og blive altafgørende for, hvem af...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Copyright © 2021 Kongressen