Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Flere store navne klar til det store Obama show på Bremen 28. januar

Vi glæder os utroligt meget til at slå dørene op for det store Obama-show på Bremen Teater den 28. januar kl. 20. Billetter til showet kan købes lige her.

Blandt gæsterne på scenen er gospelkoret Good Hope, som du kan høre i videoen herover. De vil optræde med kendte numre, der hæfter sig til Obamas tid i Det Hvide Hus.

Et andet, meget spændende musikalsk indslag, kommer fra duoen Grove/Langkilde. Sidstnævnte er den tidligere USA-korrespondent Johannes Langkilde, der foruden at have skrevet et spændende kapitel i bogen, også vil tage Eva Grove med på scenen, hvor de sammen vil give et nummer denne aften.

Du kan også møde Matilde Kimer, DR-korrespondent i Rusland:

Samt Erkan Özden, tidligere USA-korrespondent for DR, nu vært på TV Avisen:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen