Kongressen.com
Nyheder Portrætter

‘JFK100’ på gaden onsdag den 10. maj

Onsdag den 10. maj udkommer bogen ‘JFK100’ på Turbine. Anders Agner Pedersen står bag værket, som flere af skribenterne her på Kongressen.com har bidraget til.

Han er blevet kaldt den bedste præsident, USA nogensinde har haft. Han er blevet kaldt manden, der stod i spidsen for USA, da det var allerbedst. Han er kendt som manden med de fantastiske taler. Som manden med den smukke kone, de mange elskerinder og et liv, der endte brat en november dag i Dallas. Og som gjorde, at han gik fra menneske til myte. En myte, der hurtigt skulle vokse sig større end virkeligheden.

Onsdag den 10. maj udkommer bogen ‘JFK 100’ på Turbine. Det er den ultimative, danske JFK-bog. En bog, der ikke bare fortæller historien om JFK selv, men også præsenterer læserne for hans familie, hans stab og begivenhederne i hans liv og præsidentembede. De forskellige bidragydere har alle særlige fagkompetencer inden for lige netop deres kapitelområde.

Manden bag værket er Anders Agner Pedersen, redaktør her på Kongressen.com, og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, senest “Præsesidentportrætter” og “Glimt af et præsidentvalg”.

Flere af skribenterne her fra Kongressen.com har bidraget med kapitler til bogen:
Mette Laursen, Katrine Jo Andersen, Philip Chr. Ulrich, Søren Dal Rasmussen, Kirstine Biltoft-Knudsen, Amanda Hansen Bøllehuus, Christian Pallisgaard, Simone Okkels, Marie Apitz, Agnete Wismer og Hans Dahl-Nielsen er således alle en del af holdet bag bogen, der desuden tæller andre gode folk som Stephanie Surrugue, Poul Erik Skammelsen, Jørn Brøndal, Niels Bjerre-Poulsen, Mogens Lykketoft, Steffen Gram, Torsten Jansen og Caspar Phillipson.

Bogen udkommer den 10. maj og kan allerede nu forudbestilles via linket her:
Køb ‘JFK100’ her

Læs også

Hvorfor trækker Trump USA fra nedrustningsaftale?

Philip Chr. Ulrich

Kongressen.com fylder seks år

Anders Agner Pedersen

Geopolitik og penge i vejen for straf af Saudi Arabien

Philip Chr. Ulrich

Seminar: Er du klar til midtvejsvalget 2018?

Podcast-serie: Kennedy klanen – Amerikas royale familie

Lars Græsborg Mathiasen

John Roberts – manden, der skal samle fremtidens Højesteret

Marie Apitz