Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Jonathan Franzen fik mig til at føle som en 10-årig, der havde fået en hilsen fra Messi”

Bogaktuelle Katrine Marie Guldager har fundet stor inspiration hos Jonathan Franzen i sit forfatterskab. Men hvad er det så lige, amerikaneren fra Illinois kan?

Katrine Marie Guldager er aktuel med bestsellerromanen Birgithe med th, som er udkommet på forlaget Gyldendal. Her tager hun læseren med ind i en rørende fortælling om en desperat kvinde, fanget i centrum af en dybt kompliceret og helt almindelig familie. Det er en roman om at være på krigsstien, men måske os om at kunne forsone sig? Hertil har vi i hvert fald bedt Guldager om at forsone sig med spørgsmålet om, hvem hendes yndlings amerikanske forfatter er.

Hvilken amerikansk forfatter er d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Inden Sara Ejersbo skulle starte på litteraturvidenskab, hev hun William Faulkner ned fra boghylden. Det skulle vise sig at blive skelsættende for den bogaktuelle...

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Interview

Uden John Irving var bogaktuelle Anne-Sophie Lunding-Sørensen måske aldrig blevet forfatter, erindrer hun om et særligt møde med amerikaneren.

Interview

Selvom Niels Bo Poulsen skriver faglitteratur, henter han stadig masser af inspiration fra favorit forfatteren fra USA.

Copyright © 2021 Kongressen