Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Jonathan Franzen fik mig til at føle som en 10-årig, der havde fået en hilsen fra Messi”

Bogaktuelle Katrine Marie Guldager har fundet stor inspiration hos Jonathan Franzen i sit forfatterskab. Men hvad er det så lige, amerikaneren fra Illinois kan?

Katrine Marie Guldager er aktuel med bestsellerromanen Birgithe med th, som er udkommet på forlaget Gyldendal. Her tager hun læseren med ind i en rørende fortælling om en desperat kvinde, fanget i centrum af en dybt kompliceret og helt almindelig familie. Det er en roman om at være på krigsstien, men måske os om at kunne forsone sig? Hertil har vi i hvert fald bedt Guldager om at forsone sig med spørgsmålet om, hvem hendes yndlings amerikanske forfatter er.

Hvilken amerikansk forfatter er d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Interview

Stephen Kings enorme bogproduktion er ikke bare misundelsesværdig. Den er også intimiderende, siger bogaktuelle Mikkel Birkegaard.

Interview

Elegant og livsramt, storrygende og coladrikkende - og så havde hun regnet dig ud for længst. Sådan beskriver bogaktuelle Lotte Garbers Joan Didions forfatterskab.

Interview

Den amerikanske forfatter Philip Roth er ganske enkelt en eminent fortæller, mener bogaktuelle Britt Tippins.

Copyright © 2021 Kongressen