Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Joyce Carol Oates spænder meget vidt, og det beundrer jeg”

Ikke alt, hvad Joyce Carol Oates har skrevet, er lige godt, men alligevel har bogakutelle Eva Aagaard et nært forhold til den amerikanske forfatter, fortæller hun.

Jeg vil ikke det her er titlen på journalist, oversætter og forfatter Eva Aagaards nye roman, som er udkommet på forlaget Alpha, der er en stærk beretning om en ung kvinde, som en nat bliver udsat for et overgreb. Med bogen forsøger Aagaard at sætte skønlitterære ord på overgrebets natur i kølvandet på de sidste års samtykkedebat, der mundede ud i den såkaldte samtykkelov i slutningen af 2020. Modsat sin bogs titel ville Aagaard heldigvis gerne medvirke i Kongressen.com' forfatter-Q&A for a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Den amerikanske forfatter Philip Roth er ganske enkelt en eminent fortæller, mener bogaktuelle Britt Tippins.

Interview

Bogaktuelle Thomas Rydahl sætter ord på, hvem hans yndlings amerikanske forfatter er. For Rydahl falder valget på én, der gennem karrieren har vægtet kvalitet...

Interview

Lars Daneskov faldt sent i Stephen King-gryden. Alligevel er det forfatteren og radioværtens yndlings amerikanske forfatter.

Interview

Den amerikanske krimiforfatter Michael Connelly skriver med sådan en intensitet, at det er svært at lægge hans bøger fra sig, mener bogaktuelle Finn Halfdan.

Copyright © 2021 Kongressen