Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan Republikanerne overraske i Colorado?

Demokraterne gjorde alt for at modarbejde ham, Mitch McConnell mener, er den perfekte republikanske kandidat. Men mener Colorado-vælgerne nu også det om Joe O’Dea, når de skal vælge senator til november?

Demokraterne gjorde alt, hvad de kunne, for at det ikke skulle blive Joe O’Dea, der løb med Republikanernes nominering som senatorkandidat for delstaten Colorado. Faktisk kastede de hele 4 millioner dollars efter at promovere hans primærvalgsmodstander, Ron Hanks, som den sande konservative kandidat.

https://www.youtube.com/watch?v=9sV9YZpkZ2A
Denne reklamevideo er produceret af Democratic Colorado, som er finansieret af den demokratiske interesseorganisation The Senate Majority PAC, der st...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Politisk analyse

Demokraterne går frem på landsplan i forhold til antal guvernørposter. Det står nu klart, efter de sidste guvernørvalg er kaldt.

Copyright © 2021 Kongressen