Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

‘KENNEDY’ på gaden den 6. oktober

For første gang fortælles den samlede historie om Kennedy-dynastiet – det sker i den nye bog ‘KENNEDY’, som chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, står bag. Bogen udkommer den 6. oktober og kan købes med særlig rabat for Kongressens medlemmer ved den kommende Kennedy-MasterClass.

Sig navnet Kennedy til enhver med hang til USA, og vedkommende får julelys i øjnene. Ingen anden amerikansk familie har gennem årene fascineret folk over hele kloden, som Kennedy- familien. Dynastiet har i 100 år været en magtfaktor i amerikansk politik og leveret nogle af de største koryfæer som John F. Kennedy, hans to brødre, Bobby og Ted og hans hustru Jackie, for nu bare at nævne en lille håndfuld. Men selv om mange kender Kennedy-familien og med interesse har ladet sig tryllebinde af især JFK’s fantastiske taler, så er det de færreste, der kender den samlede historie om denne mytiske familie og deres unikke plads i amerikansk historie. For Kennedy-familien er mere end de tre berømte brødre og storhedstiden i 60’erne, hvilket bogen her er et levende bevis på.
 
I den nye bog ‘KENNEDY – historien om USA’s største politiske dynasti’ fortæller Anders Agner, der er chefredaktør her på Kongressen.com for første gang den samlede historie om Amerikas royale familie. Anders har i mere end ti år arbejdet med Kennedy-familien og stod senest bag den anmelderroste podcastserie ‘Kennedyland’ sammen med Peter Keldorff.

Bogen udkommer den 6. oktober på Lindhardt & Ringhof og kan købes til en særlig pris, hvis man som medlem af Kongressen deltager i vores kommende Kennedy-MasterClass tirsdag den 12. oktober kl. 17.

Med afsæt i sin nye bog ‘KENNEDY’ fortæller Anders i dette foredrag for første gang den samlede historie om Kennedy-familien, helt fra dynastiets spæde start og frem til starten af 2021.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen