Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen, Amnesty og DUS inviterer til menneskerettighedsdebat

Onsdag den 13. januar inviterer Kongressen.com, Amnesty og Det Udenrigspolitiske Selskab til konference om USA og menneskerettigheder. Konferencen er gratis for alle at deltage i.

USA hylder menneskerettigheder og holder af at se sig selv som både bannerfører og forkæmper for disse verden over. Ikke desto mindre sker det ofte, at menneskerettighederne tilsidesættes, hvis det kolliderer med amerikanske interesser. Eksempelvis i udenrigspolitikken. Det giver derfor god mening at omtale USA’s indsats omkring menneskerettigheder med ordene to skridt frem og et tilbage.

Kongressen.com, Amnesty og Udenrigspolitisk Selskab har fornøjelsen af at invitere til konference om USA og menneskerettighederne. Arrangementet finder sted hos Amnesty onsdag den 13. januar 2016 kl. 15-17. Adressen er Gammeltorv 8, 1456 København K.

I panelet:
– Trine Christensen, vicegeneralsekretær, Amnesty
– Rasmus Søndergaard, udenrigsanalytiker, Kongressen.com
– Charlotte Flindt Pedersen, direktør, Udenrigspolitisk Selskab

Moderator:
– Anders Agner Pedersen, chefredaktør, Kongressen.com

Det er gratis for alle, men der er begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig via linket her:
Tilmelding USA og menneskerettighederne

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen