Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com fylder fire år

Lørdag er det fire år siden, Kongressen.com så dagens lys. Der er fortsat fuld fart på, ikke mindst grundet en på alle måder historisk og uforudsigelig valgkamp

Kære læsere
På mediets fire års fødselsdag en hilsen fra alle os her på Kongressen.com. Først og fremmest, tak. Tak fordi I hver dag læser med. Tak fordi I har lyst til at møde op, når vi afholder arrangementer. Og tak for jeres mange gode spørgsmål og input på vores sociale medieplatforme. Det er vi meget glade for.

Vi er i fuld gang med afslutningen på en præsidentvalgkamp, der på alle måder er både historisk og uforudsigelig. Vi står knap tre uger fra en valgdag, hvor amerikanerne skal vælge om de ønsker Hillary Clinton eller Donald Trump som deres næste præsident. To historisk upopulære kandidater, der er i gang med en valgkamp så beskidt at amerikanernes generelle holdning lige nu er, at de mest af alt glæder sig til at det er overstået.

Spørgsmålet er så, hvilket Amerika, den næste præsident skal stå i spidsen for? Og om dødvandet i D.C. omsider bliver brudt og samarbejdet omsider kommer i gang?

Alt det og meget mere glæder vi os til at følge tæt her på Kongressen.com. For afslutningen på valgkampen er samtidig starten på fortællingen om USA’s 45. præsident i spidsen for et splittet Amerika. Og fortællingen om en kongres, hvis sammensætning fortsat er oppe i luften.

Der bliver med andre ord nok at tage fat på.

Vi har flere nye tiltag i pipeline efter valget. Bøger, events og meget andet spændende, som vi glæder os til at fortælle jer mere om løbende i den kommende tid.

På vegne af hele holdet, tak fordi I læser med her på Kongressen.com!

Vi glæder os til at fortsætte dækningen af amerikansk politik fremadrettet.

Alt godt

Anders Agner Pedersen
Redaktør, Kongressen.com

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen