Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til 4. juli-fest i Søndermarken

En ny tradition tager i år sin begyndelse, når Kongressen.com sammen med en række samarbejdspartnere inviterer til 4. juli fest i Søndermarken på Frederiksberg. Et arrangement, der er gratis for alle.

En af de største amerikanske festdage står for døren, nemlig den 4. juli. Dagen, hvor amerikanerne hylder deres selvstændighed, og dagen, hvor der er tradition for at holde gode fester sammen med familie og venner.

Derfor er Kongressen.com også glade for at kunne præsentere et nyt initiativ, som er blevet til i samarbejde med en række samarbejdspartnere. Således er det os en stor fornøjelse at kunne invitere alle vores mange læsere til 4. juli-fest på Frederiksberg. Nærmere bestemt i Søndermarken ved amfi-scenen.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i og finder sted lørdag den 4. juli fra kl. 14-17. Programmet er ganske uformelt, nøjagtig som det hører sig til ved langt de fleste Independence Day fejringer. Således vil jazz bigbandet KLUBB i løbet af eftermiddag leverer underlægningsmusikken til et par taler og de øvrige festligheder.

Der vil være mulighed for at købe både mad og drikke ved arrangementet, men det er også muligt at medbringe sit eget.

4. juli-festen på Frederiksberg er blevet til i samarbejde med en række samarbejdspartnere: Game Change Media, Frederiksberg Kommune, Liv og Lys i Søndermarken, Frederiksberg Erhverv, Frederiksberg Bladet, Danish American Business Forum og International Debat på KU og CBS.

Du kan løbende følge med i nyheder om arrangementet på Facebook via eventen ‘4. Juli på Frederiksberg’.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til 4. juli-fest i Søndermarken!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen