Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til Afrika-konference på CBS

I forbindelse med temaet ‘Stormagtskampen i Afrika’ inviterer Kongressen.com til konference på Copenhagen Business School torsdag den 27. november kl. 17. Arrangementet er gratis for alle.

Kina har opdaget det for længe siden, og de seneste par år har amerikanerne også fået øjnene op for vækstpotentialet i Afrika. Derfor har både Kina og USA investeret massivt i en lang række afrikanske lande, hvis økonomiske vækst er stejlt stigende.
Men hvad betyder stormagtskampen i Afrika, ikke bare for de enkelte afrikanske lande, men også for de to stormagter? Det er nogle af de spørgsmål, Kongressen.com med temaet ‘Stormagtskampen i Afrika’ sætter fokus på.
I den forbindelse er vi glade for at kunne invitere vores mange læsere til konference på Copenhagen Business School på Frederiksberg torsdag den 27. november kl. 17.15-19. Et arrangement, der er gratis for alle.
Panelet består af:
Christina Boutrup, forfatter til ‘Den Røde Løber’ og vært på Globus Kina på Radio 24syv
Philip Chr. Ulrich, forsvarsanalytiker, Kongressen.com
Stig Jensen, lektor, afrikanske studier, Københavns Universitet
Johannes Martin Nyborg, økonomisk analytiker, Kongressen.com

Ordstyrere ved konferencen er redaktør Anders Agner Pedersen og Afrika-skribent Jeppe Hedegaard.

Vel mødt til en spændende konference om ‘Stormagtskampen i AFrika’ på Copenhagen Business School.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen