Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kongressen.com inviterer til COP21-konference i FN Byen

Torsdag den 26. november inviterer Kongressen.com til COP21-konference i FN Byen. Et arrangement som bliver til i samarbejde med FN og som er gratis for alle at deltage i.

Årets vigtigste begivenhed står for døren, når FN slår dørene op for den store klimakonference COP21, der finder sted i Paris. Formålet med topmødet er enkelt, om end uhyre kompliceret at opnå: ‘Find en løsning på de omfattende problemer global opvarmning medfører’.
Lyder det bekendt? I så fald er det fordi det også var overskriften tilbage ved COP15 i København i 2009. Den gang lykkedes missionen ikke og kloden har kogt lige siden. Derfor er det ved at være sidste udkald for FN’s 193 medlemslande at finde en løsning.
Spørgsmålet er, om det overhovedet kan lade sig gøre og i så fald hvordan. Det er nogle af de svar, Kongressen.com med ‘Klimapanelet’ har sat øget fokus på, og som både i de kommende uger frem mod COP21 og ikke mindst efterfølgende vil være på dagsordenen.

I forbindelse med COP21 inviterer Kongressen.com i samarbejde med FN til klimakonference i FN Byen torsdag den 26. november kl. 15-17. Et arrangement, der er gratis for alle at deltage i, men som kræver tilmelding via mail.

Panelet ser ud som følger:
Martin Lidegaard, tidligere udenrigs- og klimaminister, Radikale
Tue Sander Hansen, klimaanalytiker, Kongressen.com
Lars Bach Jensen, seniorchefkonsulent klima- og energipolitik, Dansk Industri
John Christensen, leder af FN’s miljøprogram UNEP

Arrangementets moderatorer er Anders Agner Pedersen og Simone Okkels, begge her fra Kongressen.com

Arrangementet er gratis for alle, men kræver af sikkerhedsmæssige hensyn tilmelding via email. Dette sker via email på fndebat@gmail.com. Emailen skal indeholde fulde navn på de deltagere, der ønskes tilmeldt. Din tilmelding er registreret, så snart du modtager en email, der bekræfter dette. På dagen skal du medbringe billed-ID, som skal fremvises i forbindelse med ankomsten til FN Byen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en spændende eftermiddag i FN Byen!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen